Trestjärniga hotell i Trollhättan

Strax utanför Trollhättans centrum ligger Överby köpcenter. Här hittar man både Affärshus som Siba och Etage med ett stort utbud av olika affärer. Behöver man handla mat och vill besöka någon av de stora mataffärerna så ligger även Coop Forum och Ica Maxi i området. Det finns även hamburgare restauranger, biltvätt, möbelvaruhus och diverse handel. Inne i centrum finns naturligtvis också ett stort utbud av affärer, i Odens affärshus ligger många av de större klädkedjorna, lunchrestaurang och café.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price


Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan för valt datum ———


Hotel Trollhättan

Prisjämförelse

Hotell Trollhättan är ett trivsamt trestjärnigt hotell med en fin frukostrestaurang och hemtrevliga rum. Personalen välkomnar alla sina gäster och ger ett bra och trevligt intryck. Man har nära till flera pubar, nattklubbar och fina restauranger då man bor runt knuten från gågatan. Trollhättans centralstation ligger cirka 15 minuter bort om man går och ett par minuter med bil. Busstorget ligger bara några meter bort så har man ett tåg att passa så kan man även ta bussen.


Hotel Bele

Prisjämförelse

På Kungsgatan bredvid både restauranger och nattklubbar ligger hotell Bele. Här har man nära till kanalen, Folketshus, bad och motionsanläggningen Älvhögsborg och högskolan ligger bara ett par kvarter bort. Detta är stadens mest centrala hotell då det ligger mitt i smeten. Personalen är serviceinriktad och hjälper gärna alla sina gäster att få en trevlig vistelse. I Folketshus finns det biograf, bibliotek och ett mysigt teatercafé som serverar goda bakverk i sällskap av fina tavlor av lokal konstnär.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.