Hotell Bele

Hotel Bele
12345 9 snitt: 3,44 av 5

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

Hotell Bele är Trollhättans centralaste hotell. Här bor man mitt på gågatan bredvid Restaurang och nattklubb Bulers. Mitt emot hotellet ligger affärshuset Oden med många butiker och caféer och några meter bort ligger folketshus med bio, bibliotek och teatercafé. Staden är framför allt känd för kanalen med slussarna och de mäktiga fallen som släpps på kontinuerligt. Vill man se ett fall påsläpp så kan man hitta tider för detta på internet. I juli månad hålls brak festivalen Fallens dagar med åkattraktioner, marknadsstånd, flera sportevenemang och artistuppträdanden. Detta är en av årets höjdpunkter då både turister och trollhättebor firar och har roligt. På söndagen så avslutas festivalen med ett rejält påsläpp i fallen med fin ljussättning och sedan ett maffigt fyrverkeri. Hotell Bele ingår i Sweden Hotels så om man är med i gästklubben och samlar poäng så kan man få gratis övernattningar eller använda på andra sätt.

Hotellet bjuder på både frukost och kaffe på eftermiddagarna. Hotellet har en trevlig matsal där man äter frukost. Råvarorna är av högsta kvalité och det finns allt man tycker ska finnas i en svensk frukostbuffé. Tidningar finns också så att man kan läsa om alla nyheter både i staden och i världen. Matsalen är inredd i mjuka färger som ger harmoni och lugn för en bra start på dagen.

Rummen på Bele är fina, moderna, inredda i härliga färger som är både inbjudande och lugnande. Sängarna är bekväma och alla rum har även trevliga sittplatser. Badrummen är fräscha i fint kakel och klinker. Alla rum har minibar, hårfön, internet, tv och telefon. Det finns även ett rum som är handikappsanpassat.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.