Fyrstjärniga hotell i Trollhättan

Trollhättan ligger i Västra Götaland vid Göta Älv som går genom staden. Naturen i Trollhättan är vacker och varierande. Här finns fina promenadstråk längs kanalen, i skogen och vid slussarna som är en populär plats att besöka för att se hur båtar tar sig upp och ned genom kanalen. I centrum finns många mysiga gator med fina k-märkta hus som både är bebodda och en del ligger det kontor och affärer i. Fallen ligger bara några minuters promenad från centrum och släpps på under specifika tider.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price


Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan för valt datum ———


Scandic Hotel Swania

Prisjämförelse

Hotell Swania har både restaurang och nattklubb. Här bor man centralt och har nära till sevärdheter så som fallen, slussarna och k-märkta hus. Det finns ett köpcenter bara ett par gator upp på stadens gågata. Hotellet ligger längs Strandgatan där det finns café, promenad längs kanalen och längst ner kommer man till badhuset Älvhögsborg som även har gym och bowling. Hotellet är fint och har fina rymliga rum med modern inredning i lugna färger och bekväma möbler.


First Hotel Kung Oscar

Prisjämförelse

Hotell Kung Oscar ligger bara ett kvarter från Kungsgatan där man hittar folketshus, pubar, affärer och restauranger. Det är dessutom väldigt nära till Resecentrum där både tåg och bussar kommer och går. Hotellet är fint och har väldigt trevliga rum med en cool och modern inredning som både är trivsam och inbjudande. Reser man som större sällskap går det att ordna med middagar annars så kan man äta i någon restaurang i närområdet, personalen rekommenderar gärna olika alternativ.


Albert Kök & Hotel

Prisjämförelse

Hotell Albert har en fantastisk restaurang med kunnig vinpersonal och en utsökt meny. Här bor man uppe på höjden i utkanten av Trollhättans äldsta stadsdel Strömslund med härlig utsikt och nära till skogsstigar och forngården. Man bor bekvämt på hotellet och rummen är utrustade för att göra medvetna resenärer nöjda. Hotellet är rökfritt och svanenmärkt. Personalen hjälper gärna till med guidening och rekommendationer på platser att besöka i området.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.