Albert Kök & Hotell

Hotel Albert
12345 10 snitt: 3,80 av 5

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

Albert hotell ligger uppe på berget över kanalen med en härlig utsikt över staden, lika vacker vinter som sommar. Avståndet från centrum är inte speciellt långt men det kan vara lite ansträngande att ta sig dit då allting i området Strömslund går uppåt. Det blir några branta trappor och långa backar men väl värt mödan. Då promenaden dit på tio minuter är både uppfriskande och fin att gå. Hotellet ligger precis vid fina vandringsleder som går i berget ovanför kanalen, alldeles intill ligger Trollhättans forngård och passerar man den och fortsätter genom skogen så når man tillslut utkiksplatsen Kopparklinten som sägs ha varit en ättestupa. Huvud byggnaden från 1800-talet är av vacker arkitektur och är både mysig och inbjudande. Så finns det några spöken i huset? Inget är ju bevisat men många säger att det gör det. Ibland hörs oförklarliga ljud, en del säger sig ha sett Maria Albert vandra omkring i huset under nattetid. Men det är klart att alla pampiga gamla hus ska ha ett eget husspöke!

Albert hotell har en fantastisk restaurang som är vida känt för sitt smakrika julbord och fina tillställningar vid fest och bröllop. Maten är utsökt och personalen är kunnig vad gäller passande drycker som till exempel att välja rätt vin till måltiden.

Rummen på Albert är fina och ljusa med egen balkong och sköna sängar från märket Carpe Diem. Standarden och komforten är hög och man känner inte att något saknas på detta fina, fyrstjärniga hotell.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.